TeamGym i ÅGF for drenge og piger

Læs venligst nedenstående inden du tilmelder dig eller dit barn.

Som noget nyt tilbyder ÅGF TeamGym fra sæsonen 2018/2019.

ÅGF TeamGym henvender sig til gymnaster som:
  • Vil prøve kræfter med TeamGym for at finde ud af om denne træningsform er noget for dem.
  • Elsker at lave gymnastik og har lyst til at være en del af et sjovt og socialt hold bestående af drenge- og pige-gymnaster
  • Har lyst til at udvikle sine gymnastiske færdigheder indenfor både spring og rytme
  • Er forberedt på, at der efter sommerferien bliver 2 ugentlige træninger, 1 månedlig ekstratræning, 3 opvisninger og op til 3 konkurrencer

TeamGym, eller Spring-rytme gymnastik, er en gren af gymnastikken, hvor man blander det yndefulde rytmiske med de kraftfulde spring. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Til forskel fra foreningens øvrige springhold vil TeamGym holdende, udover opvisninger, deltage i en række konkurrencer.

Hold Alder Pladser Forventninger til færdigheder - BANE Forventninger til færdigheder - Trampet
Mikro 1 Førskolebørn til 7 år. 12 Bære egen vægt på armene - f.eks. Stå på hænder i trillebør. Mestre et samlet afsæt og landing.
Mikro 2 8 år – 9 år 12 Stå på hænder - med støtte.
Kraftspring på forskudt niveaubane.
Kan lave forlæns salto i trampolin.
Mini 10 år – 12 år 20 Rondat flik – i sammenhæng.
Kraftspring.
Hoftebøjet salto med skrue.
Junior 13 år – 16 år 16 Rondat flik strakt baglæns salto.
Kraft salto
Strakt salto m. Hel skrue.

Spørgsmål kan rettes til Claus Højen 51945658 eller Anders Christiansen 25277237.

Tilmelding foregår i fanen.