Aktiviteter i Aabybro Gymnastikforening 
Mini gymnastikdag 

I efteråret afholder Aabybro Gymnastikforening mini gymnastikdag for byens yngste gymnaster og deres forældre. Her bydes på en aktiv dag med leg på redskaber og aktiviteter med fokus på motorik for børn i alderen 0-6 år. 
Julespring
30. december 2019 - DGI huset Aabybro


I skolernes juleferie afholder Aabybro Gymnastik julespring. Hallen fyldes med redskaber og vi skal lege mens vi hører en masse julemusik. 


Arrangementet vil være opdelt i tre aldersgrupper 

0-6 år 

0. kl - 5. kl. 

6. klasse og opefter


Fastelavnsfest 
1. marts 2020 - DGI huset Aabybro

Kom og slå katten af tønden, når Aabybro Gymnastik Forening afholder fastelavnsfest.

Hvad enten du er en smuk prinsesse, en sej superhelt eller noget helt tredje, så er du hermed inviteret til årets sjoveste fastelavnsfest! Vi garanterer en eftermiddag med fuld knald på og sjove timer i selskab med dine bedste venner og veninder!


Der vil være tønder til både store og små.
DGI Børneopvisning
8. marts 2020 - DGI huset Aabybro


Aabybro Gymnastikforening skyder forårets opvisninger i gang med DGI's børneopvisning for lokalforeninger i Jammerbugt og omegn. Dagen er fyldt med stemning, forår, opvisninger, glade børn, instruktører og tilskuere. 
Lokalopvisning
28. marts 2020 - DGI huset Aabybro

Gymnastiksæsonen sluttes af med Aabybro Gymnastikforenings årlige lokalopvisning. Her fremviser alle foreningenshold, hvad de har arbejdet med gennem sæsonen. Så tag familie, venner, naboer og gerne hele vejen med til et brag af en fest.
Aabybro Gymnastikforening | Aabybrogf@gmail.com