NYHED
ÅGF Teens


 

OM HOLDET
ÅGF Teens er et hold for dig, som vil dyrke gymnastikken. Holdet vil være et sammensat spring og rytmehold for gymnaster i 6. kl. (i sæson 19/20) til 17 år (årgang 2002). På holdet vil du skulle tage stilling til, om du primært vil lave rytme eller springe. Bemærk at man vælger en primær retning, men at det vil være muligt for springerne også at deltage i noget rytme og omvendt at rytmerne også kan få mulighed for at springe. Holdet vil have fokus på den enkelte gymnasts niveau. Aldersspændet er stort og giver os derfor mulighed for at kunne differentiere og arbejde med forskellige teknikker og fokuspunkter under træningerne, så alle udfordres på det niveau, hvor de er. Ved tilmelding betales kontingent for sæsonen.

Vær opmærksom på at der på at ved tilmelding kan foretages to tilmeldinger

  1. Tilmelding for deltagelse på lokalholdet ÅGF-Teens for perioden uge 36 2019 - uge 14 2020
  2. Tilmelding for deltagelse i gymnastikrejse, deltagelse på lokalholdet ÅGF-teens for perioden uge 36 2019 - uge 26 2020

Vi gør opmærksom på at tilmelding til gymnastikrejsen er bindende ved betaling af første rate.
 

GYMNASTIK REJSEN
 

Som et ekstra tilbud til de gymnaster, der ønsker det er det i år muligt at forlænge sæsonen med en sommersæson samt en gymnastikrejse til Riccione i Italien. Her vil holdet deltage i gymnastikfestivalen Festival del sole, som er et internationalt stævne med mere end 5000 gymnaster fra hele verdenen. Stævnet starter d. 28. juni 2020 med en åbningsceremoni og slutter igen d. 3. juli. Her vil være arrangeret bus med afgang 27. juni og hjemkomst 4. juli samt 3-stjernet hotel med morgen- middag- og aftensmad. Til stævnet skal gymnaster deltage i åbnings- og afslutningsceremoni, workshops, træninger, opvisninger med egen opvisning, og så arbejdes der på oplevelser i området som fælles strandtur, vandland o.lign.

Prisen for selve rejsen er beregnet til 5000kr. ved deltagelse af 65 gymnaster, men prisen kan arbejdes ned ved deltagelse i frivilligt arbejde. Med i de 5000kr er bus tur/retur, tilmelding til stævnet samt transport rundt i Riccione, 3-stjernet hotel med fuld forplejning, forplejning på hjemturen samt udflugter og oplevelser i området.
 

Indbetalingen vil ske i 3 rater:

  • 1 rate på 1000 kr. + kontingent inkl. sommersæson
  • 2 rate på 2000 kr + opvisningstøj indbetales medio oktober 2019
  • 3 rate på 2000 kr indbetales start april 2020

Bemærk! Rejsen har kun 65 pladser, og tilmeldingen åbner 1. maj 2019 kl 12:00. Sidste frist for tilmelding til rejsen er 15. september. Rejsen er dog betinget mininum antal på 35 gymnaster.
 

Der afholdes infomøde d. 14. maj 2019 kl. 19:00 i DGI Huset Aabybro mødelokale 2, hvor i kan høre mere om turen samt møde instruktører og holdledere, der deltager på turen.
 

Der kan læses mere om festivalen på www.festivaldelsole.it

Aabybro Gymnastikforening | Aabybrogf@gmail.com