BESKEDER
Opvisninger 23-02-2020
Husk at have spist godt hjemmefra inden opvisningerne og have en god madpakke med. Der serveres ikke mad fra vores side til opvisningerne!
FORUM

 
Dit navn:  
Din kommentar:  
25-05-2020
azjolngawagan:
[url=http://mewkid.net/when-is-regylia/]Cialis 20mg[/url] <a href="http://mewkid.net/when-is-regylia/">Cialis</a> fbr.past.aabybro-gf.dk.ygz.um http://mewkid.net/when-is-regylia/
29-03-2020
Edygella:
Amoxicillin For Kids  [url=https://apcialisle.com/#]Cialis[/url] Taking Expired Amoxicillin  <a href=https://apcialisle.com/#>Cialis</a> Puedo Tomar Cialis En Ayunas  
11-02-2020
Lærke:
Hej Karina, der kommer en mail ud inden længe med info om opvisningerne, heri vil der også være et link til køb af adgangskort
10-02-2020
Karina:
Hejsa. Sidste år købte jeg som forældre et adgangskort til alle DGI-opvisningerne igennem DGI app'en. Er der nogen der ved om vi kan det igen....? 🙂
02-02-2020
Iben:
Hejsa den lokalopvisning de har d 22/3 kan man få at vide hvor den er og hvad tid det er på dagen ? ☺️

Instruktørteam 2019-2020


 
Ida Iversen
Rymeinstruktør
ikiversen@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er utrolig spændt på denne sæson, da det er min først sæson med holdet. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde en masse friske og glade gymnaster, som er klar på at bliver udfordret på deres teknik og kreativitet. 
Jeg forventer at gymnasterne møder til træningerne med god energi og gå på mod, så skal der nok komme sved på panden og udfordringer for alle, samt en masse sjov, spas og hygge. 
Vi ses til en god sæson!
Nanna Nielsen
Rytmeinstruktør
nanna-steenman96@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med denne sæson, Ikke mindst fordi det er min første sæson med holdet. Jeg tror det bliver så godt! Rytmisk vil gymnasterne blive udfordret på teknik, detaljer og kreativitet. Der kommer fart over feltet og sved på panden, og ikke mindst sjov og spas. Gymnastik handler om at have det sjovt og samtidig udvikle sig som gymnast, og dette vil også være målet ved opvisningerne til foråret.
 
Nikolaj Randorf
Springinstruktør
nikolaj@randorff.dk 
Jonas Bengaard
Springinstruktør
jonas.bengaard@gmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er rigtig spændt på den nye sæson og ikke mindst det helt nye instruktørteam! Flere af os kendte ikke hinanden på forhånd, men jeg har en fornemmelse af, at vi kommer til at arbejde rigtig godt sammen!
Jeg er desuden spændt på den nye aldersinddeling, da der ikke er så langt fra de ældste til de yngste. Det er noget der helt sikkert skal gøres gavn af til træningerne - og ikke mindst i opvisningen!
Til træningerne skal der hos gymnasterne være fart over feltet, men stadig med fokus mod målet, og det skal kunne ses i opvisningen til sidst, at de både er blevet udfordret, men også har flyttet nogle grænser og udviklet sig.
Lærke Bengaard
Springinstruktør
laerke.bengaard@gmail.com 

 

Forventninger til sæsonen: Jeg forventer, at vi på holdet får opbygget et super godt fællesskab, som vil stråle både til træningerne, og når vi står på opvisningsgulvet til marts. Gymnasterne skal i løbet af året udvikle sig inden for både spring og rytme, og de skal komme hjem med følelsen af, at de har gjort det godt og rykket sig. Jeg håber, at gymnasterne i løbet af sæsonen vil føle, at de både flytter sig gymnastisk set, men bestemt også socialt. Jeg glæder mig super meget til at skulle møde op til en masse glade og friske gymnaster hver søndag, og ende ud med den MAX fedeste opvisning, når vi når så langt!

Aabybro Gymnastikforening | Aabybrogf@gmail.com