BESKEDER
Minijunior stævne 08-01-2020

Som skrevet ud før jul, afholder vi Mini - Juniorstævne på lørdag d. 11/1 i DGI-Huset Åbybro fra kl. 9.45-20.15. 

254 gymnaster fra Aalborgs-, Brønderslevs-, Østhimmerlands-, Hjørrings-, Vesthimmerlands- og Thy/Mors minijuniorhold kommer og laver gymnastik sammen med os hele dagen.

Alle gymnaster møder omklædte (alm. træningstøj) og med deres holdtrøje på til kl. 9.45, og derefter bydes der velkommen med fælles opvarmning fra kl. 10.00. 

Gymnasterne vil vise deres opvisningprogram for hinanden, og der vil være forskellige workshops, de skal igennem i løbet af dagen. Opvisningerne er lukkede, og forældre er derfor ikke velkomne. 

Lidt praktisk info:

Der vil blive serveret en madpakke til alle gymnaster kl. 12.00, men man skal selv medbringe en drikkedunk, som kan genfyldes ved én af vores vandstationer.

Omkring kl. 15.00 vil der blive serveret kage og saft i Multisalen.

Omkring kl. 18.00 vil der blive serveret aftensmad i Multisalen. 

Gymnasterne skal pakke en lille taske med deres opvisningstøj, drikkedunk og evt. en snack/frugt.

Har man brug for hjælp eller har man spørgsmål på dagen, bærer vores voksen-hjælpere gule veste, så man nemt kan se dem.

Venlig hilsen

Instruktører og holdledere

FORUM

 
Dit navn:  
Din kommentar:  
07-12-2019
Rikke:
Lucca tager noget kage med
07-12-2019
Bettina:
Julie tager 10 stk. frugt med.
07-12-2019
Rikke:
Smilla kommer med noget kage :-)
07-12-2019
Lonni Jeppesen:
Sophie tager 10 stk. frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Laura:
Johanne tager 6 L juice med i morgen.
07-12-2019
Gitte Veiergang:
Anton tager juice med til træningen 8/12.
26-11-2019
Marianne Mejlholn:
Vi (Marius far og mor) kan hjælpe til aftensmad, aften opsyn + oprydning efterfølgende 18-21.30 11/1.
25-11-2019
Anders:
Jeg (Olivias far) vil gerne melde mig som førstehjælper
25-11-2019
Rikke:
Jeg (Smillas mor) vil gerne hjælpe med aftensmad, aften opsyn og oprydning -18-21.30
24-11-2019
Bartosz:
Vi ( Bartosz og Maryla - Agatas forældre ) kan hjælpe til aftensmad, aften opsyn + oprydning efterfølgende 18-21.30 til Nordjyllands Mini Juniorstævne den 11/1

Instruktørteam 2019-2020


 
Ida Iversen
Rymeinstruktør
ikiversen@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er utrolig spændt på denne sæson, da det er min først sæson med holdet. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde en masse friske og glade gymnaster, som er klar på at bliver udfordret på deres teknik og kreativitet. 
Jeg forventer at gymnasterne møder til træningerne med god energi og gå på mod, så skal der nok komme sved på panden og udfordringer for alle, samt en masse sjov, spas og hygge. 
Vi ses til en god sæson!
Nanna Nielsen
Rytmeinstruktør
nanna-steenman96@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med denne sæson, Ikke mindst fordi det er min første sæson med holdet. Jeg tror det bliver så godt! Rytmisk vil gymnasterne blive udfordret på teknik, detaljer og kreativitet. Der kommer fart over feltet og sved på panden, og ikke mindst sjov og spas. Gymnastik handler om at have det sjovt og samtidig udvikle sig som gymnast, og dette vil også være målet ved opvisningerne til foråret.
 
Nikolaj Randorf
Springinstruktør
nikolaj@randorff.dk 
Jonas Bengaard
Springinstruktør
jonas.bengaard@gmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er rigtig spændt på den nye sæson og ikke mindst det helt nye instruktørteam! Flere af os kendte ikke hinanden på forhånd, men jeg har en fornemmelse af, at vi kommer til at arbejde rigtig godt sammen!
Jeg er desuden spændt på den nye aldersinddeling, da der ikke er så langt fra de ældste til de yngste. Det er noget der helt sikkert skal gøres gavn af til træningerne - og ikke mindst i opvisningen!
Til træningerne skal der hos gymnasterne være fart over feltet, men stadig med fokus mod målet, og det skal kunne ses i opvisningen til sidst, at de både er blevet udfordret, men også har flyttet nogle grænser og udviklet sig.
Lærke Bengaard
Springinstruktør
laerke.bengaard@gmail.com 

 

Forventninger til sæsonen: Jeg forventer, at vi på holdet får opbygget et super godt fællesskab, som vil stråle både til træningerne, og når vi står på opvisningsgulvet til marts. Gymnasterne skal i løbet af året udvikle sig inden for både spring og rytme, og de skal komme hjem med følelsen af, at de har gjort det godt og rykket sig. Jeg håber, at gymnasterne i løbet af sæsonen vil føle, at de både flytter sig gymnastisk set, men bestemt også socialt. Jeg glæder mig super meget til at skulle møde op til en masse glade og friske gymnaster hver søndag, og ende ud med den MAX fedeste opvisning, når vi når så langt!

Aabybro Gymnastikforening | Aabybrogf@gmail.com