BESKEDER
Søndagstræning 8/12 06-12-2019
Vi har brug for jeres hjælp til søndagstræningen. Vi skal bruge følgende: 

2 til at medbringe kage
2 til at medbringe 15xjuice
3 til at medbringe 10 stk. frugt

Vores kære holdledere sørger for middagsmaden, så i behøver ikke medbringe madpakke. 
Træninger i december 26-11-2019

Kære forældre og gymnaster, 

Her kommer kort lidt information om den kommende tre træninger, som alle er lidt anderledes

Fællestræning d. 1. december
Til fællestræningen kommer Brønderslevs- og vesthimmerlands landsdelshold og træner sammen med os i DGI huset. Vi træner derfor fra kl. 15-18. 
Vi skal til denne træning bruge to, som vil bage en kage. Meld gerne tilbage på forum.

Søndagstræning 8. december
Denne dag træner vi fra kl. 10-17 på Aabybro Efterskole. Vi skal her arbejde videre med opvisningsprogrammet, så vi vil rigtig gerne, at alle kan komme, eller melder afbud i god tid til Ida. 

Juleafslutning 15. december
Nu til det der bliver den sjoveste træning for jer alle. D. 15. december holder vi juleafslutning, og da vi synes det er fedt, med så mange forældre, der bakker op om deres børns gymnastik, vil vi gerne takke jer. 
Derfor er alle forældre og søskende inviteret til juleafslutning, hvor vi alle skal lave en masse fed gymnastik. Husk derfor gymnastiktøjet! Til sidst i træningen vil vi give jer lidt mulighed for at slappe af igen, og gymnasterne vil derfor vise jer det af opvisningsprogrammet, de har lært. 

For at gøre plalægningen af træningen lidt nemmere for os, vil vi rigtig gerne have en tilbagemelding på, hvor mange i kommer fra hver familie, og hvilket aldersspænd der er på børnene, så vil vi bestræbe os på at tilpasse det, så alle kan være med. Meld gerne dette tilbage til mig på laerke.bengaard@gmail.com

Vi glæder os til en december fyldt med gymnastik og god julestemning. 

FORUM

 
Dit navn:  
Din kommentar:  
07-12-2019
Rikke:
Lucca tager noget kage med
07-12-2019
Bettina:
Julie tager 10 stk. frugt med.
07-12-2019
Rikke:
Smilla kommer med noget kage :-)
07-12-2019
Lonni Jeppesen:
Sophie tager 10 stk. frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Iben:
Celine tager 10 stk frugt med
07-12-2019
Laura:
Johanne tager 6 L juice med i morgen.
07-12-2019
Gitte Veiergang:
Anton tager juice med til træningen 8/12.
26-11-2019
Marianne Mejlholn:
Vi (Marius far og mor) kan hjælpe til aftensmad, aften opsyn + oprydning efterfølgende 18-21.30 11/1.
25-11-2019
Anders:
Jeg (Olivias far) vil gerne melde mig som førstehjælper
25-11-2019
Rikke:
Jeg (Smillas mor) vil gerne hjælpe med aftensmad, aften opsyn og oprydning -18-21.30
24-11-2019
Bartosz:
Vi ( Bartosz og Maryla - Agatas forældre ) kan hjælpe til aftensmad, aften opsyn + oprydning efterfølgende 18-21.30 til Nordjyllands Mini Juniorstævne den 11/1

Instruktørteam 2019-2020


 
Ida Iversen
Rymeinstruktør
ikiversen@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er utrolig spændt på denne sæson, da det er min først sæson med holdet. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde en masse friske og glade gymnaster, som er klar på at bliver udfordret på deres teknik og kreativitet. 
Jeg forventer at gymnasterne møder til træningerne med god energi og gå på mod, så skal der nok komme sved på panden og udfordringer for alle, samt en masse sjov, spas og hygge. 
Vi ses til en god sæson!
Nanna Nielsen
Rytmeinstruktør
nanna-steenman96@hotmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med denne sæson, Ikke mindst fordi det er min første sæson med holdet. Jeg tror det bliver så godt! Rytmisk vil gymnasterne blive udfordret på teknik, detaljer og kreativitet. Der kommer fart over feltet og sved på panden, og ikke mindst sjov og spas. Gymnastik handler om at have det sjovt og samtidig udvikle sig som gymnast, og dette vil også være målet ved opvisningerne til foråret.
 
Nikolaj Randorf
Springinstruktør
nikolaj@randorff.dk 
Jonas Bengaard
Springinstruktør
jonas.bengaard@gmail.com


Forventninger til sæsonen: Jeg er rigtig spændt på den nye sæson og ikke mindst det helt nye instruktørteam! Flere af os kendte ikke hinanden på forhånd, men jeg har en fornemmelse af, at vi kommer til at arbejde rigtig godt sammen!
Jeg er desuden spændt på den nye aldersinddeling, da der ikke er så langt fra de ældste til de yngste. Det er noget der helt sikkert skal gøres gavn af til træningerne - og ikke mindst i opvisningen!
Til træningerne skal der hos gymnasterne være fart over feltet, men stadig med fokus mod målet, og det skal kunne ses i opvisningen til sidst, at de både er blevet udfordret, men også har flyttet nogle grænser og udviklet sig.
Lærke Bengaard
Springinstruktør
laerke.bengaard@gmail.com 

 

Forventninger til sæsonen: Jeg forventer, at vi på holdet får opbygget et super godt fællesskab, som vil stråle både til træningerne, og når vi står på opvisningsgulvet til marts. Gymnasterne skal i løbet af året udvikle sig inden for både spring og rytme, og de skal komme hjem med følelsen af, at de har gjort det godt og rykket sig. Jeg håber, at gymnasterne i løbet af sæsonen vil føle, at de både flytter sig gymnastisk set, men bestemt også socialt. Jeg glæder mig super meget til at skulle møde op til en masse glade og friske gymnaster hver søndag, og ende ud med den MAX fedeste opvisning, når vi når så langt!

Aabybro Gymnastikforening | Aabybrogf@gmail.com