FORUM

Instruktørteam 2019-2020

Nanna Møller Jensen
Rytmeinstruktør

Forventninger til foreningen: Det er min første sæson som instruktør for landsdelsjuniorholdet og det glæder jeg mig meget til. Jeg håber på at møde en flok glade og motiverede gymnaster der er klar på få sved på panden og have det sjovt. Jeg er selv glad for at lave gymnastik og bruger det meste af min fritid på det. Til dagligt forsøger jeg at blive sygeplejerske.

Jane Nørgaard Kristensen
Rytmeinstruktør

Forventninger til sæsonen: Det er min første sæson, som juniorholdstræner og jeg glæder mig utrolig meget til, at være en del af Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold. Gymnastik har altid været en del af mit liv, både som gymnast og som instruktør. Jeg elsker at lære fra mig og se en udvikling hos gymnasterne.

Marc Ostermann Larsen
Springinstruktør

marc.ostermann.larsen@gmail.com

Forventninger til sæsonen: Jeg glæder mig helt vildt meget til den kommende sæson og har mange planer for springerne og for den kommende opvisning!

Daniel Revsbech Pedersen
Springinstruktør