Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold

Strukturændringer af sæson 19/20

På vegne af Aabybro Gymnastikforening og Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold oplyses det, at Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold samles til ét hold, hvor der tilbydes træninger for gymnaster i alderen 4. - 9. klasse.

Går du i 4. - 9. klasse og har lyst til at gå på juniorhold, er du velkommen til at deltage i prøvetræningerne de næste to søndage kl. 16-18 og se om holdet er noget for dig.

Søndag d. 29 september afholdes forældremøde kl. 17.30-18.30

Vi ser frem til en god sæson!

Vel mødt :)

Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold er et hold for dig, som ønske at lave ekstra meget gymnastik. Det vil sige, at du skal gå på mindst et lokalhold, der indeholder spring og/eller rytme ved siden af juniorholdet.

På juniorholdet vælger gymnasten, om den ønsker at være springer eller rytme. De første to træninger er ”prøve” træninger. Her kan man afprøve, om holdet er noget for en, og/eller finde ud af, om man ønsker at være springer eller rytme. For at deltage på et landsdelsjuniorhold skal man gå på et lokalhold i en lokalforening. Se under "Foreningshold" hvad ÅGF tilbyder af foreningshold.

På holdene vægter vi det gode humør og stor deltagelse højt. Det er derfor vigtig, at man vægter juniorholdets træninger og arrangementer højt i sin kalender. På den måde får vi skabt de fedeste opvisninger i denne sæson!

Bag holdene har vi en gruppe af forældre, som kaldes holdledere for juniorholdet. Denne gruppe sørger for alt det praktiske, fx weekendtræninger. Til disse arrangementer vil der også blive brug for forældre hjælp.

Følg os på facebook "Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold" og skriv i forum eller send en mail, hvis i har nogle spørgsmål.

Mini Juniorhold 4-9 kl.
Søndage i DGI Huset Aabybro
kl. 16.00-18.00

Vi glæder os til at se en masse glade gymnaster møde op i HAL B søndag d. 1. September 2019