RET DIT MEDLEMSKAB

HOLD DINE STAMDATA OPDATERET..

For at sikre, at du modtager de nødvendige oplysninger via mail eller SMS - er det vigtigt at vi har registreret de korrekte data på dig.

Al kommunikation foregår via mail og/eller sms for både foreningen og instruktørerne til de enkelte hold.
Hvis dit data ikke er korrekt registreret vil du ikke modtage den information du har behov for.

Hold derfor dine stamdata opdateret!
Login nedenfor - og får tjekket op på om dine stamdata er opdateret!
Har du glemt din adgangskode? Så klik på "Glemt adgangskode"

NYT MEDLEM

OPRET DIG SOM MEDLEM..

Som nyt medlem i ÅGF skal du først tilmelde dig herunder, er du allerede medlem skal du tilmelde dig under allerede medlem.
Når du har registeret dig som medlem så skal du bagefter tilmelde dig det hold du ønsker at deltage på.

Hvis det er dit barn du tilmelder et hold så husk at tilmelde i dit barns navn og cpr nummer. Vores system holder selv øje med at flere bruger samme email den vil under tilmelding spørge hvilket navn i familien du ønsker at tilmelde.

TRYK "Nyt medlem i ÅGF" - TILMELD dig som bruger til 0 kr - TILMELD DEREFTER under "Foreningshold"