Voksne hænder i ÅGF 15-04-2019
Kære forældre i Aabybro Gymnastikforening

Det er ved at være tid til at kigge frem mod sæson 2019/2020 og dermed er vi i fuld gang med at planlægge vores holdplan for den næste sæson.

Aabybro Gymnastikforening summer af liv, unge engagerede instruktører samt gymnaster som strømmer til for at udfolde deres muligheder for bevægelse, spring og leg ALTSÅ gymnastik :-)

Det sætter vi stor pris på! Men for at opretholde vores foreningshold mangler vi voksne hænder på foreningens gymnastikhold. Konkret drejer det sig om hold som indeholder spring fra 3 år (puslinge både drenge og piger) og til vores pigespringhold (0-1 kl., 2-3 kl. og 4-6 kl.)
Måske vi søger dig der kunne være du havde lyst til at kombinere dit barns mulighed for at gå til gymnastik samtidig med du er instruktør.

De seneste to år har vi haft to forskellige roller som voksen på gymnastikholdene: Instruktør og forældrehjælper
  • Som instruktør er du med til at have ansvar og skabe struktur for medinstruktører og hjælpeinstruktører. Hvor der i fællesskab skabes planlægning af gymnastiktimerne.
  • Som forældrehjælper er du til rådighed hver træning med praktiske opgaver som redskabsslæbning og modtagning.Samtidig bidrager du med en voksen rolle, som kan være med til at skabe gode læringsrammer.

Hvad forventer ÅGF af dig som instruktør?

·     At du lyst til at være en del af en forening, som ønsker at skabe de bedste muligheder for at alle børn i Aabybro og omegn kan gå til gymnastik

·     Det foretrækkes at du ønsker at deltage i opstartsmøder, kurser, ADhoc arrangementer samt frivillige opgaver.

·     Erfaring med gymnastik er ikke nødvendig, men lysten til at undervise og lære fra sig finder vi i ÅGF vigtig.

Hvad forventer ÅGF af dig som forældrehjælper?

Hvad kan du som instruktør forvente af ÅGF?

·     Vi vil være behjælpelig med relevante kurser for at lære eller genopfriske fx springmodtagning eller lege.

·     Du kan forvente at have minimum en medinstruktører medmindre andet ønskes.

·      I både gymnastiksal og hal i DGI Huset stiller vi små og store redskaber til rådighed således du kan skabe variation i din undervisning.

·     Bestyrelsen og medinstruktører står altid til rådighed med råd og vejledning.

Hvad kan du som forældrehjælper forvente af ÅGF?

·     Vi vil være behjælpelig med relevante kurser for at lære eller genopfriske fx springmodtagning eller lege alt efter din interesse.

·     Du vil i samarbejde med erfarende og dygtige instruktører være ansvarlig for et gymnastikhold

Vi ser frem til at høre fra dig hvis du har interesse i at være instruktør eller forældrehjælper, enten på et eksisterende hold, eller hvis du har idéer til eller erfaringer med noget nyt.
Du kan ser mere om denne sæsons hold på vores hjemmeside www.aabybro-gf.dk

Har vi vækket din interesse? Har du opklarende spørgsmål? Eller måske kender du en der lige passer til "jobbet"?

Så kan du kontakte os på følgende mail eller ringe til Aktivitetsformanden Ditte Bentzen

Aabybro-gf@gmail.com

Ditte Bentzen tlf. 30 23 75 61

På vegne af ÅGF’s bestyrelse
Ditte Bentzen
Aktivitetsformand
Program for Lokalopvisning 30 marts 2019 23-03-2019
Alle gymnaster mødes i hal 2 kl. 10.10.
Vi gør opmærksom på at tiderne er cirka tider.

Vi glæder os til en fanstastisk dag!
Vi er klar til en ny sæson - Se holdoversigten her! 29-07-2018

Program for Lokalopvisning 2018 09-03-2018
Nedenstående ser du programmet for lokalopvisningen d. 24 marts
Succesfuld Børnestævne 2018 09-03-2018
Vi takker alle de fremmødte tilskuer og deltagende gymnaster for en fantastisk dag til børnestævne d. 4 marts 2018

Se en masse dejlige billeder på vores facebook side: https://www.facebook.com/pg/AabybroGF/photos/?tab=album&album_id=1828655623916394
Problemer med login v. tilmelding 12-09-2017
Vi oplever i øjeblikket at i medlemmer har udfordringer med at logge ind ved tilmelding til de forskellige hold.
Vi har kontaktet conventus systemet og alt er som det skal være.. Derfor en lille guide til at hjælpe jer på rette vej.

Det kan være en mulighed at bede om ny adgangskode - vær OBS! du skal være oprette som nyt medlem

Tilmeldt i forældres navn 12-09-2017
Flere af jer medlemmer har tilmeldt jeres barn/gymnast i forældrenes navn. Dette vil vi bede jer om at rette, i skal oprette gymnasten som nyt medlem og giv herefter din instruktør på det enkelte hold besked.

På forhånd tak for hjælpen :-)

Tilmelding til ny sæson 2017-2018 11-08-2017
Velkommen tilbage fra sommerferie - Tilmeldingen starter mandag d. 14/8, alle gymnastik hold starter op i uge 36
Velkommen til ÅGF's nye hjemmeside 06-06-2017